HALLO@RAAKKRACHT.NL

Wil je ons ontmoeten? Of gewoon meer weten over ons of onze manier van (samen)werken? Kom persoonlijk kennismaken en lekkere koffie drinken.
Appen, mailen, bellen of contact via social media kan natuurlijk ook. Wat jij wil.

Offline

Spinnerij Oosterveld
Raakkracht, kantoor 043
Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Wendy bellen / mailen?

Wendy (ter Bekke) 06 411 641 94   / wendy@raakkracht.nl

Sociaal

Twitter
Facebook
Instagram
Pinterest 

We ontmoeten je graag! 

Formeel e/o financieel

KvK-nr:  60818549
Btw-nr:  NL171459568B01
IBAN:     NL15 RABO 0182 4958 76
BIC:        RABONL2U

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. Noem het een reclamebureau met een ongewone twist. Namelijk een die verbanden legt, waar je ze niet verwacht. Doorvraagt als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk is, coacht, inspireert en ook nog eens gelooft dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we de klant goed genoeg kennen. Als we zijn DNA gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. Pas dan kunnen we namens hem communiceren. Social media? Doen we volledig zelfstandig namens merken. Op basis van een combinatie van strategie en gutfeeling. En we láten pas los als alles klopt.