WE ONTMOETEN JE GRAAG.

Heb je een uitdaging waar je onze hulp bij kan gebruiken? Ben je uit je jasje gegroeid, qua businessmodel of merk? We maken graag persoonlijk kennis met je. Mail naar hallo@raakkracht.nl wat je van ons verwacht of bel Wendy op 0641164194. 

Ons adres.

Raakkracht
Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek-Zandvoort 10
Kantoor 0.43
7521 BE Enschede

Sociaal

Facebook
Instagram
Twitter

We ontmoeten je graag! 

Administratie@raakkracht.nl

KvK-nr: 60818549
Btw-nr: NL171459568B01
IBAN: NL15 RABO 0182 4958 76
BIC: RABONL2U

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. We zijn gedreven professionals die verbanden leggen, waar je ze niet verwacht. Doorvragen als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk zijn, coachen, inspireren en ook nog eens geloven dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we het merk goed genoeg kennen. Als we zijn identiteit gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. We zijn zelfstartend; zetten vele stappen námens de ondernemer. Op basis van een combinatie van strategie en intuïtie. Onze ambitie voor het merk: dat imago, potentiële identiteit en werkelijke identiteit in balans zijn.