Vooruitkijken

Het is zover. Dé tijd van het jaar. De tijd van bezinning. Van teruggenieten. Van een pas op de spreekwoordelijke plaats. Van dagdagelijks genieten van lekkers, versierde kerstbomen en verlichte huizen.

Een pas op de plaats en even om je schouder terugkijken, maakt ons bewust. Bewuster dan ooit. Bewust dat we weer geleerd hebben dit jaar. En hoé! Als mens, als merk, als ondernemer. Ervaren wanneer we ons 'senang' voelen bij een klus of klant. Merken welke jas als gegoten zit (en daardoor ook: welke niet).

Sommige passen op de plaats of 'leergeld' zijn verwacht, door sommige word je verrast. For the time being. Want ondernemend als Raakkracht is, zitten we niet bij de pakken neer. Pakken we al gauw de draad weer op, om sterker verder te gaan. Met de ervaringen op tuk van 2017 kijken we enorm uit naar een nieuw begin. Een nieuw jaar voor de boeg, een leeg vel volop kansen.

Het verlanglijstje van Raakkracht. 

Jezelf als mens en merk verrijken. Zinvol bezig zijn. Mensen en merken mogen helpen bij deze reis. Helpen om de driehoek van imago, gewenste identiteit en werkelijke identiteit in balans te krijgen. Stoere ondernemers bewustmaken van de kracht van kwetsbaarheid. Je omringen met mensen die je boeien, helpen bloeien en het ook aandurven samen te stoeien.

Want groeien doe je door te stoeien. Stoeien met het goede en de verbeterpunten. Met het vertrouwde opgebouwde enerzijds, durven te transformeren en daarmee excelleren anderzijds. Kop boven het maaiveld uit de durven steken. Je Twentse nuchterheid even te parkeren en te gaan staan voor jezelf. Trots zijn op wie je bent als mens en merk.

Kracht van samen. 

We helpen hier heel graag bij! 
Zowel bij het helder krijgen waar je vandaan komt en waar je nu staat en waar je in 2018 'and beyond' graag gaat. 
Meer weten? 
Bel of app Wendy op 0641164194.

Hele fijne dagen gewenst met hopelijk veel 'happy new beginnings' voor jou!
Veel liefs van Raakkracht.

PS Fotosparkles header by Micha? Grosicki on Unsplash

Gepubliceerd op 24 december 2017

Geschreven door: Wendy

We schrijven over wat ons raakt, prikkelt en inspireert. Identiteitsmarketing is wat ons samenbrengt. We houden ervan mensen en merken in hun eigen kracht te zetten. En dat zichtbaar te maken.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. We zijn gedreven professionals die verbanden leggen, waar je ze niet verwacht. Doorvragen als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk zijn, coachen, inspireren en ook nog eens geloven dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we het merk goed genoeg kennen. Als we zijn identiteit gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. We zijn zelfstartend; zetten vele stappen námens de ondernemer. Op basis van een combinatie van strategie en intuïtie. Onze ambitie voor het merk: dat imago, potentiële identiteit en werkelijke identiteit in balans zijn.