Nieuw jasje

Het is zover

Op de dag van de liefde, 14 februari, zetten we de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i. We lanceren - met heel veel liefde & aandacht - het nieuwe raakkracht.nl. Een jas vinden die als gegoten zit, kost soms wat tijd en moeite. Net als een nieuw pand tijd nodig heeft om te rijpen en je stukje bij beetje fijne spullen ‘in huis’ haalt, was dat bij ons hetzelfde. We weten nog goed, een half jaar geleden… Verhuizing naar Spinnerij Oosterveld, eigenzinnige inrichting in kantoor 043 en wilde plannen om ook precies op dat moment een huisstijl te lanceren. Wat bleek? Iets teveel van het goeie.

What to do?

Even adempauze (op - alleen - dat vlak) nodig. So we did. Even alles on hold, alle goedbedoelde adviezen daargelaten. Het beste advies kwam van Ton die me bevestigde: juist je eigenheid maakt Raakkracht Raakkracht. Dus dat was de lat. Back on track. Het moet goed voelen. Als een fijne jas. Die je graag draagt. En goed staat :-). Waar je trots op bent en graag mee de straat op gaat.

Verf en kwasten

Tig voorstellen verder (‘het is heel mooi, maar het voelt niet goed’), volgde ik het advies op om zelf met kwasten in de weer te gaan. Ik heb het geweten… MacBook onder de verf en juist díe ene versie die ik op het oog had, ging mijn mouw overheen tijdens het schoonpoetsen van die Mac. Afijn… het maakte niet meer uit. Het was helder: een schrijf/schreefletter moest het worden.

 

Kortom: warm welkom!

Alive and kicking

Op het nieuwe raakkracht.nl vind je nog steeds blogs, maar je ziet er nu ook waar we ons nog meer zoal mee bezighouden. Want wat kregen we vaak de vraag: ‘Maar wat dóen jullie nu precies?’. Nou ja, precies is een lastige. Maar we hopen ‘ongeveer’ de juiste snaar te hebben geraakt nu. Bekijk ons werk en weet waar de koffie lekker geserveerd wordt. Lees iets meer over ons en onze twee kersverse concepten

Gepubliceerd op 14 februari 2017

Geschreven door: Wendy

We schrijven over wat ons raakt, prikkelt en inspireert. Identiteitsmarketing is wat ons samenbrengt. We houden ervan mensen en merken in hun eigen kracht te zetten. En dat zichtbaar te maken.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. We zijn gedreven professionals die verbanden leggen, waar je ze niet verwacht. Doorvragen als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk zijn, coachen, inspireren en ook nog eens geloven dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we het merk goed genoeg kennen. Als we zijn identiteit gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. We zijn zelfstartend; zetten vele stappen námens de ondernemer. Op basis van een combinatie van strategie en intuïtie. Onze ambitie voor het merk: dat imago, potentiële identiteit en werkelijke identiteit in balans zijn.