Onze communities

We doen het sámen. En geloven in de kracht van delen. Omdat we ervaren hebben dat dit een geweldige voedingsbodem is voor mooie co-creaties, is de community ontstaan. Co-creatie op ‘the next level’. Samen dezelfde werkplek. Het delen van WiFi, koffie en kennis. Samen hetzelfde succesvol zijn… als mens en ondernemer.

Krachthonk

Krachthonk is de plek voor creatieve toptalenten. Ondernemend en sociaal. Zij geloven in de kracht van samen. Krachthonk biedt een omgeving waarin je zelfstandig kan ondernemen. Een toffe werkplek waar je kan sparren en brainstormen met een soort van collega’s, mede-krachtpatsers. Bekijk de website.

Startkracht

Startkracht is de plek voor startups. Wat voor startups? Ondernemende toptalenten die geloven in de kracht van samen. Ondernemend en bereid een succes te maken van hun onderneming to be! Dus met heel veel passie en liefde. Bekijk de website.

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. Noem het een reclamebureau met een ongewone twist. Namelijk een die verbanden legt, waar je ze niet verwacht. Doorvraagt als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk is, coacht, inspireert en ook nog eens gelooft dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we de klant goed genoeg kennen. Als we zijn DNA gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. Pas dan kunnen we namens hem communiceren. Social media? Doen we volledig zelfstandig namens merken. Op basis van een combinatie van strategie en gutfeeling. En we láten pas los als alles klopt.