Onze communities

We doen het sámen. En geloven in de kracht van delen. Omdat we ervaren hebben dat dit een geweldige voedingsbodem is voor mooie co-creaties, is de community ontstaan. Co-creatie op ‘the next level’. Samen dezelfde werkplek. Het delen van WiFi, koffie en kennis. Samen hetzelfde succesvol zijn… als mens en ondernemer.

Krachthonk

Krachthonk is de plek voor creatieve toptalenten. Ondernemend en sociaal. Zij geloven in de kracht van samen. Krachthonk biedt een omgeving waarin je zelfstandig kan ondernemen. Een toffe werkplek waar je kan sparren en brainstormen met een soort van collega’s, mede-krachtpatsers. Bekijk de website.

Startkracht

Startkracht is de plek voor startups. Wat voor startups? Ondernemende toptalenten die geloven in de kracht van samen. Ondernemend en bereid een succes te maken van hun onderneming to be! Dus met heel veel passie en liefde. Bekijk de website.

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. We zijn gedreven professionals die verbanden leggen, waar je ze niet verwacht. Doorvragen als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk zijn, coachen, inspireren en ook nog eens geloven dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we het merk goed genoeg kennen. Als we zijn identiteit gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. We zijn zelfstartend; zetten vele stappen námens de ondernemer. Op basis van een combinatie van strategie en intuïtie. Onze ambitie voor het merk: dat imago, potentiële identiteit en werkelijke identiteit in balans zijn.