Op de bank bij Raakkracht.

Raakkracht door Jellien

Onlangs zat Jellien bij ons op de bank.
Onze eerste kennismaking met Jellien was afgelopen jaar.
Voor een ‘vrijwillige’ klus voor Dagje Sinterklaas 053.
En na wat geschuif was het nu eindelijk tijd voor een nadere kennismaking.
Jellien schreef er een leuk stukje over.

Op de bank bij Raakkracht.

“Hi Jellien, kunnen we even bellen voor een nieuwe afspraak? Hebben een beetje achterstand goed te maken”. Ik mail terug. “Prima! En als jullie hulp kunnen gebruiken…” En nu zit ik hier. Op de bank bij Raakkracht. Hip kantoor, goede bank, lekkere thee. Ik word voorgesteld aan het team. Jong, hecht en veelzijdig. Creatievelingen, stuk voor stuk. De taken zijn inmiddels verdeeld en iedereen heeft zijn draai gevonden. Doen waar jouw kracht ligt, waar je energie van krijgt, wat bij je past. En dan vul je elkaar samen mooi aan. Als je bij Raakkracht op de bank zit hoef je geen oppervlakkige vragen te verwachten. Nee hoor, hoppa, meteen naar de kern. Wie ben jij? Wat is jouw droom? Wat heb je nodig om te groeien? We hebben het over toffe projecten en opdrachtgevers. Dromen en ambities. Dan stopt het gesprek even, want Lisan maakt een smoothie en de blender maakt herrie. Ze lacht: “Ja sorry, moet even.” Mooie gelegenheid om even goed om me heen te kijken, want er is hier veel te zien! Plantje aan het plafond, magazines aan de muur, kaartenmolen in de hoek. Overal inspiratie. “Oh, dit moet je ook even zien! Van Wendy.” Mariette trekt een doos vol knipsels, kaartjes en quotes uit de kast. “Ik zit net te denken, zou je ook een stukje kunnen schrijven over ons?” Ja, doe ik! Ik stap vol nieuwe ideeën en energie (niet alleen door de smoothie) op de fiets en denk nog even na. Natuurlijk weet ik nog lang niet alles na zo’n korte kennismaking. Maar het is me meer dan duidelijk waar het Raakkracht om gaat: het overbrengen van ware identiteit. Het goede voorbeeld? Dat geven ze zelf. Door eerlijk te zijn en te durven delen. Door zich in te leven. Niet vanachter je eigen bureau, maar door een werkdagje bij de opdrachtgever op kantoor. Want daar zie je wat er gebeurt. Daar zijn de verhalen. Echt, eerlijk en uniek.

En dát is raak.

Raakkracht-JF-5


Thanks Jellien! Voor je komst en voor je leuke kijk op onze wereld. Mooie spiegel, dank.
En tot snel! (Jellien komt zoonlief Morris fotograferen voor zijn eerste verjaardag)

 

Gepubliceerd op 11 januari 2017

Geschreven door: Wendy

We schrijven over wat ons raakt, prikkelt en inspireert. Identiteitsmarketing is wat ons samenbrengt. We houden ervan mensen en merken in hun eigen kracht te zetten. En dat zichtbaar te maken.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. We zijn gedreven professionals die verbanden leggen, waar je ze niet verwacht. Doorvragen als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk zijn, coachen, inspireren en ook nog eens geloven dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we het merk goed genoeg kennen. Als we zijn identiteit gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. We zijn zelfstartend; zetten vele stappen námens de ondernemer. Op basis van een combinatie van strategie en intuïtie. Onze ambitie voor het merk: dat imago, potentiële identiteit en werkelijke identiteit in balans zijn.