Over ons

Wij zijn Raakkracht. Welkom bij een samenwerking van (zelf)bewuste creatieven en strategen. Bewust van onze kracht. Bewust van onze toegevoegde waarde voor anderen. Bewust van onze eigenheid. Onze eigen identiteit. Zo willen we ook jou snappen. Daarin gaan we ver. Diepgang. Uiteraard met een knipoog. Pas dan kunnen we je echt helpen. Zet ons in als gamechangers, impactcreators, betekenisvinders of bewustmakers en we geven je bedrijf en je merk mooie inzichten en vergezichten. Nieuwe dimensies met volop kansen voor het maken van impact en voor het bouwen aan betekenis.

Concreet? We helpen bedrijven en merken met hun positionering en businessmodel. We geven vorm aan je strategie en schrijven plannen. We coachen in de uitvoering ervan. We gaan voor consistente communicatie vanuit je identiteit. 

Raak schieten

"Is het Raakkracht-waardig?" is een vraag die we ons dagelijks stellen. Het antwoord is niet altijd 'ja' (helaas ;-)). Maar wel dat onze betrokkenheid echt en oprecht is. We nemen geen genoegen met 'prima'. Willen mensen blij zien. Onze opdrachtgevers, hun netwerk, ons netwerk en natuurlijk onszelf. We schieten graag raak en niet met hagel. Hoe we dat bereiken? Om te beginnen: met oprechte interesse in de mensen waar we mee en voor werken. Vervolgens: goed luisteren. Vragen. Doorvragen. Achterhalen waar de échte vraag of uitdaging in verscholen zit. Ons verplaatsen in de doelgroep van onze opdrachtgevers: mensen en merken. En omdat we juist de uitvoering, de finishing touch, de details belangrijk vinden, laten we pas los als het af is.

De kracht van samen

Wij zijn sterk in mensen en merken zichzelf laten zijn. En ze van daaruit te begeleiden, adviseren en ondersteunen. In hun vakgebied, vanuit hun identiteit. Maar dan zijn we niet klaar. Dan begint de volgende fase. Want mooi... als je weet hoe je als mens en merk in elkaar zit. Maar dan? Hoe dan verder? Met een leuke strategie ben je er nog niet. Het gaat om het doen. En blijven doen. Consistent en structureel. Zichtbaar worden is één, zichtbaar blijven is twee. Een leuk idee hebben is drie. En dan? Schakelen we onze co-rakers in om samen te ontwerpen, fotografen, filmen, animeren, evenementen te organiseren, schrijven, websites te bouwen, content te beheren voor social media, apps te bouwen, interieurs te stylen en wat anders nog maar nodig mag zijn.

Welkom bij Raakkracht: een gevarieerde club mensen, die samenwerkt aan mooie creaties.

Graag tot snel!

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. We zijn gedreven professionals die verbanden leggen, waar je ze niet verwacht. Doorvragen als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk zijn, coachen, inspireren en ook nog eens geloven dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we het merk goed genoeg kennen. Als we zijn identiteit gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. We zijn zelfstartend; zetten vele stappen námens de ondernemer. Op basis van een combinatie van strategie en intuïtie. Onze ambitie voor het merk: dat imago, potentiële identiteit en werkelijke identiteit in balans zijn.