Over ons

Welkom bij een jong en fris marketingcommunicatiebureau. We zijn een ietwat gekke eend in de spreekwoordelijke bijt die reclamebureaus heten. Bij ons draait het namelijk niet om ‘reclame’, maar om identiteit. En daarin gaan we ver. We willen je écht snappen. Zijn enorm betrokken. En springen wat uit de ban met ‘wat’ we zoal allemaal doen. We helpen ondernemers met hun positionering en businessmodel. We geven vorm aan strategie en schrijven plannen. We coachen in de uitvoering ervan. We gaan voor consistente communicatie vanuit je identiteit. Wie ‘wij’ zijn?

Raak schieten 

"Is het Raakkracht-waardig?" is een vraag die we ons dagelijks stellen. Het antwoord is niet altijd 'ja' (helaas ;-)). Maar wel dat onze betrokkenheid echt en oprecht is. We nemen geen genoegen met 'prima'. Willen mensen blij zien. Onze opdrachtgevers, hun netwerk, ons netwerk en natuurlijk onszelf. We schieten graag raak en niet met hagel. Hoe we dat bereiken? Om te beginnen: met oprechte interesse in de mensen waar we mee en voor werken. Vervolgens: goed luisteren. Vragen. Doorvragen. Achterhalen waar de échte vraag of uitdaging in verscholen zit. Ons verplaatsen in de doelgroep van onze opdrachtgevers: mensen en merken. En omdat we juist de uitvoering, de finishing touch, de details belangrijk vinden, laten we pas los als het af is. 

De kracht van samen

Wij zijn sterk in mensen en merken zichzelf laten zijn. En ze van daaruit te begeleiden, adviseren en ondersteunen. In hun vakgebied, vanuit hun identiteit. Maar dan zijn we niet klaar. Dan begint de volgende fase. Want mooi... als je weet hoe je als mens en merk in elkaar zit. Maar dan? Hoe dan verder? Met een leuke strategie ben je er nog niet. Het gaat om het doen. En blijven doen. Consistent en structureel. Zichtbaar worden is één, zichtbaar blijven is twee. Een leuk idee hebben is drie. En dan? Schakelen we onze co-rakers in om samen te ontwerpen, fotografen, filmen, animeren, evenementen te organiseren, schrijven, websites te bouwen, content te beheren voor social media, apps te bouwen, interieurs te stylen en wat anders nog maar nodig mag zijn.

Welkom bij Raakkracht: een gevarieerde club mensen, die samenwerkt aan mooie creaties.

Graag tot snel!

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. Noem het een reclamebureau met een ongewone twist. Namelijk een die verbanden legt, waar je ze niet verwacht. Doorvraagt als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk is, coacht, inspireert en ook nog eens gelooft dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we de klant goed genoeg kennen. Als we zijn DNA gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. Pas dan kunnen we namens hem communiceren. Social media? Doen we volledig zelfstandig namens merken. Op basis van een combinatie van strategie en gutfeeling. En we láten pas los als alles klopt.