Proclaimer

We delen graag. Vandaar dat we je hopen te inspireren met de content hier op Raakkracht.nl. “Ere wie ere toekomt”, dus als je iets deelt zou een vermelding van de maker fijn en gepast zijn. Dus: vind je een tekst of beeld van een van de makers raak of anderszins treffend? Geef hem of haar de credits, zodat hij of zij in de toekomst nog meer moois voor mensen en merken creëert. Thanks :)!

PS Twijfel je toch? Bel of mail ons even, je vindt onze gegevens hier!

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. We zijn gedreven professionals die verbanden leggen, waar je ze niet verwacht. Doorvragen als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk zijn, coachen, inspireren en ook nog eens geloven dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we het merk goed genoeg kennen. Als we zijn identiteit gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. We zijn zelfstartend; zetten vele stappen námens de ondernemer. Op basis van een combinatie van strategie en intuïtie. Onze ambitie voor het merk: dat imago, potentiële identiteit en werkelijke identiteit in balans zijn.