Betekeniscafé

10.6.2021
19:00

Een kroegavond, maar dan met betekenis

Zet hem 1 keer in de 2 maand in je agenda: het Raakkracht Betekeniscafé. Iedereen mag aanschuiven! De plek is elke keer een andere, met als overeenkomst: het café-gevoel. Maar dan wel inclusief een portie betekenis. Daar zorgen wij voor. Je kunt soms luisteren naar een betekenisvolle ondernemer uit de buurt, of een inspirator niet uit de buurt. Allemaal onder het genot van een borrel. Of een niet-borrel. Het Betekeniscafé: fulltime groupie van betekenisvol leven en ondernemen.

Ons volgende Betekeniscafé staat gepland op:

Donderdagavond 10 juni 2021.
Over het onderwerp houden we je op de hoogte! Aanmelden kan uiteraard al via een mailtje.

Aanmelden kan!

Het Betekeniscafé is 1 keer in de 2 maand, op de donderdagavond. Het betekeniscafé speelt zich af op avonden. Het programma is van 19:30 tot 22:00 uur. Daarna zal er een aansluitende borrel zijn. Iedereen is (ietwat afhankelijk van het programma) vrij om later te komen of eerder te gaan. Wil je er bij zijn? Dit kan door een mail te sturen naar Ellen (hallo@raakkracht.nl). Laat in je mail weten wie je bent, met hoeveel personen je komt en op welke datum je erbij bent. Het programma wordt gevuld naarmate er weer een betekeniscafé dichterbij komt. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op social media of stuur een mail naar hallo@raakkracht.nl en we melden je aan voor de nieuwsbrief.

Onze vorige edities:

- Donderdag 5 maart 2020, Thema: Een tweede leven. Programma: Tom Grobben (De Nieuwe Melkboer), Helena van de Bovenkamp & Sam Klos.
- Donderdag 19 december 2019, Thema: Minimalisme. Programma: Didy van der Lans, Nienke Wes & Sander Nieland.
- Donderdag 17 oktober 2019 (XL),Thema: Liefde. Programma: Laura van Dolron
- Donderdag 5 september 2019,Thema: Food. Programma: Vera Greutink & InStock.
- Donderdag 13 juni 2019, Thema: Geluk vs. betekenis. Programma: Dorothée Loorbach & Jan de Wilde.
- Donderdag 18 april 2019, Thema: Fast Fashion. Programma: Sheltersuit, Enschede Textielstad.

Het programma

Het programma van de avond zal iedere keer een ander thema hebben. We gaan ervoor inspirerende sprekers uit te nodigen met allemaal dezelfde lat; betekenis toevoegen. Dit kan in de breedste zin van het woord. Sociaal ondernemers, schrijvers, wetenschappers, creatievelingen, studenten, kunstenaars, you name it. Iedereen met een betekenisvol verhaal. Daarnaast delen we zelf betekenisvolle tips, geven we je aanraders én gaan we uiteraard met elkaar in gesprek, onder het genot van een drankje.

Meer info

We streven ernaar om het Betekeniscafé gratis te laten zijn, en voor iedereen. Het Betekeniscafé speelt zich soms af bij ons op kantoor, maar soms ook op een andere locatie. Maar altijd in Enschede. Wil jij graag spreken op een van onze Betekeniscafé-avonden, ken je iemand die je absoluut graag wilt horen spreken, of heb je andere vragen? Ook dan kun je een mailtje sturen naar  hallo@raakkracht.nl.

Event Photos

No images found.