Concept Compliment

Aangenaam: Deesz.
Het concept dat een compliment verdient. Bij Deesze.

Een Enschedeesz concept welteverstaan.
Deesz verdient een Concept Compliment.

Deesz is geen keten, geen formule, niets van dat alles.
Deesz is beleving, kwaliteit, fijne stoffen, medewerkers en dito gevoel waarmee je Deesz verlaat. Het klopt aan alle kanten.

Volg je hart, want het klopt.
Het kloppend hart achter Deesz is Nicoline. Deze communicatieadviseur won samen met haar Sander destijds een aardig bedrag bij Het Blok, succesvol tv-programma van Net 5. Wat voor stel ze in het televisieprogramma waren?

Ze zijn de enigen met een antistressmiddel: humor..

Wat ik wel grappig vond is dat Sander zegt terwijl ze bij die CV’s staan te kijken: “Dit is wel echt een geil ding. Zullen we zoenen?”

Fijn stel. Met een halve ton op zak vertrokken ze eerst met hun dochtertje Mare naar het buitenland, voor heel andere plannen. En nu, vele jaren na dato? Een succesvol concept houden ze draaiende in een heerlijk stukje Enschede.

Wat een verrassing! Budgetwise besloot ik in eerste instantie niet naar de jaarlijkse klantenavond te gaan. Toch overstag, toen Nicoline tipte voor de heerlijke cocktail(shaker)s die er zouden zijn.

2 van de aanwezige klanten wonnen een metamorfose, waarvan ik een van de gelukkigen was. Degene met het luidste applaus, mocht de set houden. Gelijk spel, we wonnen beiden.

Hair by international Marc’s Hairlounge >> Addy van den Krommenacker? Marc draait er zijn hand niet voor om. Ook niet voor Tommy Hilfiger trouwens.
Make up by great & famous Make Up Artist Leonie Poth >> Coiffure Awards? Daar wordt Leonie niet anders van! 
Dressed by Deesz >> shawl: POM Amsterdam >>  kalfsleren shirt Alchemist >> gele broek  Won Hundred >> leren riem vol met studs Liebeskind

Soort van Apple in fashion. Klopt aan alle kanten.
Concept met gouden randje. Complimenten!

Foto: Nicoline & Wendy

 

Gepubliceerd op 9 maart 2013

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

  1. nicole schreef:

    Echt super leuk stuk! Avond was zeker geslaagd en je zag er top uit!!

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *