Een week lang liefde

7 dagen liefde. Vanaf deze donderdag. 300 woorden per dag. Dit besloot ik gisteren.

Om te zien of het effect heeft, om te voelen of het een uitwerking heeft. Of ‘spread the love’ ook zo werkt. En ook om echt de liefde te willen. Voelen. Delen. Geven. Tot slot om te oefenen. Met de liefde. En met bloggen. Want in augustus blog ik een week voor VROUW van Telegraaf. 300 woorden per dag. Over flirten.

En ja hoor!
Ik werd wakker en wat stond er op de Happinez scheurkalender?

Laat je liefde stromen, wat je er ook voor terugkrijgt, want liefde zal op den duur de hardste harten doen smelten – E Caddy

En toen ik Twitter opende?
Deze vraag: “Goedemorgen over welk onderwerp willen we vandaag meer weten en in gesprek gaan met anderen kortom wat houdt je vandaag bezig?”
Ik antwoordde uiteraard met.. liefde!

En kreeg terug (lees het goed: kreeg terug, dus zo snel kan deze boomerang werken ;)):
Hoe meer je vrij en blij geeft hoe meer liefde er van je zal uitstralen en hoe meer liefde je ook aantrekt – E Caddy

Terwijl ik dit overtyp, zoek ik de auteur van de eerste spreuk erbij. En zit met gesperde ogen te lezen en schrijven tegelijk: precies dezelfde auteur als de spreuk die me via Twitter in de schoot werd geworpen. Telepathie?

En de 2 lieveheersbeestjes dan, die ik gisteren en vandaag cadeau kreeg? Vanavond zat er een op mijn borst. Ik zag het in de spiegel en had een glimlach van oor tot oor. Zou mam me wat liefde sturen? Gave me a sign?

Liefde.
“De samenbindende kracht in het leven, vaak vergeleken met een bloem die zonder gedachte aan persoonlijk gewin haar geur aan de wind schenkt. Heb lief en doe waarvoor je op deze wondere wereld bent.”

Durf jij? 

 

Gepubliceerd op 26 juli 2012

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *