Even voorstellen

Even voorstellen_Sjors_raakkracht

Aangenaam kennis te maken… met Sjors! Al een tijdje is Sjors voor- en achter de schermen betrokken bij raakkracht. Bij een aantal relaties neemt hij de voortrekkersrol van Wendy over tijdens haar verlof. Sjors & Wendy zijn partners; ze wonen & ondernemen samen.

Tijd om Sjors even virtueel te introduceren namens raakkracht
Sjors is in 1976 geboren in Drente en sinds 2009 trotse vader van Pepijn. Samen wonen ze aan de singel in Enschede en ravotten er samen heel wat op los. Hij is energiek, enthousiast, gedreven, sportief en een enorm sociaal dier. Gekke klussen in en rondom zijn oude huis, 500 oliebollen bakken op oudjaarsdag voor vrienden, een flesje Radler in drie slokken wegtikken in geval van enorme dorst… ook dit is Sjors. Hij voetbalt twee keer per week met een stel oudevandagen in spé en is dan ook een sociaal dier. Over dieren gesproken: het liefst eet & kookt hij biologisch.

Dan nu professioneel
Met veel ervaring in het bedrijfsleven op zak, werkt Sjors inmiddels zelfstandig. ‘Identiteit’ is een woord dat net zo bij Sjors hoort, als peper bij zout & yin bij yang. Namens raakkracht komt hij vaak met deze driehoeksverhouding in actie:

* Gewenste identiteit
* Werkelijke identiteit
* Imago

Deze drie in balans brengen bij zowel de ‘vent achter de tent’ als de onderneming/het merk zelf, dat is wat hem drijft. Hij doet dit met verve, door de waardevolle combinatie van ervaring in enerzijds bedrijfskunde en anderzijds psychologie (NLP). Neurolinguïstisch programmeren is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering die Sjors – persoonlijk – in het verleden heel veel gebracht en geleerd heeft. Het blijkt de perfecte bagage om met ondernemers mee aan het werk te gaan.

Voor raakkracht is Sjors voortrekker als strategisch communicatie-adviseur. Hij spart met ondernemers en andere professionals uit het bedrijfsleven. Voor een aantal mooie spelers in Twente zet hij zich in voor hun ultieme merkbeleving. Van structureel overleg en sparren over mooie nieuwe ideeën tot concrete toepasbare plannen (lekker kort en helder) en het aanjagen van teams, projecten en social mediakanalen van merken.
Verrassende combi is ook deze: van strategisch tot (zeer) hands-on en praktisch!

Let’s get social
Sjors alvast een beetje beter leren kennen?
Neem een kijkje in zijn leven via social media.

Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram


Persoonlijk contact is altijd beter!

Dus schroom niet om een bak koffie met Sjors te drinken voor een nadere kennismaking!

Gepubliceerd op 9 januari 2016

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *