Flirt je mee?

Het is zover! Deze kakelverse zaterdag mag ik weer flirten. In de krant (Telegraaf, bijlage VROUW over flirten) en online.

Je houdt van schrijven, van woorden, van praten en verwondert je. Je maakt van alles mee als een ware rollercoaster. Ups & downs, je kent ze wel. Helemaal als je hoog sensitief bent en alle voelsprieten openstaan. Het komt binnen. (bijna) allemaal als je niet oppast.

Maar hoe mooi is dat? Liefde en verdriet, nieuwe liefde en enorm verlies, yin en yang. Ik mag het tenminste allemaal meemaken, ervaren. Kippenvel van ontroering, positief en minder fijn. Koud krijgen, letterlijk van top tot teen, een borrelende buik van stress, een steen of .. vlinders!

Het leven kan zo wrang en mooi zijn! Let’s live it!

Laten we flirten met het leven!

Flirt je mee?
Vanaf deze zaterdag blog ik dus een week lang voor VROUW van Telegraaf (zondag voor de kerkelijke lezers buiten beschouwing gelaten). Vandaag stond de aankondiging in de krant. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik er wel blij van werd. Stond net in de winkel tegen de caissière trots te pronken: ‘Kijk!! Ik sta erin! Voor het eerst in de krant, joehoe!’ De dame in kwestie wist volgens mij niet goed wat ze ermee aan moest. Was blij voor me, maar zag haar denken: ‘Uhhhh.. maar ik ken je helemaal niet!’. Heel stiekem dacht ik: ‘Wacht maar’ 😉 en vroeg me af of ze in haar pauze misschien toch even zal gaan kijken.

Enfin, ik verwonder me over het leven en de liefde. En mag daarom en/of daarover schrijven voor Telegraaf. Best een mijlpaal. Een fijne. Mooie intro door ze:

‘Elke week kijken we mee over de schouder van een interessante vrouw die midden in het leven staat. Deze week is dat Wendy ter Bekke (31). Ze is communicatiedeskundige en werd knetterverliefd. Hoe je positivisme en liefde combineert? Wendy weet het!’

Linkjes naar de blogberichten?

Dag 1: Flirtweek

Dag 2: Die ene speciale flirt

Dag 3: De roze bril

Dag 4: De kracht van woorden

Dag 5: Raak!

Dag 6: De kunst van het laten

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd op 11 augustus 2012

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

 1. Femke schreef:

  Hey Wendy! Mooie blog en mooie verhalen. Mijn moeder overleed in 2010 en had hetzelfde levensmotto: ‘geniet van de kleine dingen’. Door alledaags gehaast en drukte moet ik er soms echt even bewust op focussen ! Klopt het dat je alleen niet op bloglivin’ te vinden bent?

  1. Wendy schreef:

   Hoi Femke! Dank voor je lieve en open reactie! Inderdaad, het kabbelt soms zo makkelijk weg. Ik kan je zeggen: als gebeurtenissen zich maar blijven opvolgen heb je reminders genoeg 😉 Een symbool als bijv. een ring bij je dragen, waarin je dat ‘ankert’ wil ook nog wel eens helpen. Telkens word je er dan weer even op gewezen (lees: focus).
   Klopt, nog geen Bloglovin’. Kun je het me aanraden? Is het niet alleen voor Engelse blogs?

   1. Femke schreef:

    Nee Bloglovin is waar veel Nederlandse bloggers ‘lid’ van zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je blog er aanmelden, zodat andere je kunnen volgen via Bloglovin’. Zodra je een nieuwe post op je blog plaatst, komt er een bericht te staan op deze ‘verzamelsite’. Het is eigenlijk een overzicht van alle blogs die je volgt zodat je makkelijk alle updates kunt lezen zonder naar de individuele sites te gaan.

    1. Wendy schreef:

     Top, dank!

 2. Peter Borkens schreef:

  Hey Wendy,

  Goed gedaan zeg, jouw carrière gaat er lekker op vooruit zo… What to do next? Internationale ambities? Verslag van een inspirerende tocht naar Ibiza? Je leeft maar 1 keer… Inderdaad goede tip van Femke om te bloggen om Bloglovin.com (met een “o”, toch?). Gelijk mooie oefening voor je engels ;-).

  Hartelijke groet,

  Peter Borkens
  NB. Tip: Wellicht ook handig, leuk om de mensen die reageren op jouw berichten om hun Facebook en/of Twitter adres te verzoeken, i.p.v. website?

  1. Wendy schreef:

   Dank je wel voor je geloof, enthousiasme en tips!
   Wie weet waar het toe leidt inderdaad.. 🙂
   Wie het weet mag het zeggen 😉

 3. Dennis schreef:

  Hey Buuf,

  Leuk dat je me vertelde dat je voor de Telegraaf aan het bloggen bent geslagen. Heb de eerste twee dagen net gelezen en ik ben onder de indruk. Leuk ABC-tje en zo ontzettend waar. Ik ga proberen bij te houden wat je allemaal schrijft. Het onderwerp ‘Flirten’ is in ieder geval interessant.

  Inderdaad, soms vergeten we, ik ook, dat we gewoon moeten genieten van de kleine dingen in het leven. Ook al is het maar een aanraking van een dierbaar iemand, zoals ik afgelopen weekend heb ervaren tijdens de crematie van een oom van me. Sta je gelijk weer met beide benen op de grond. Het leven is gewoon mooi ook al komen er soms nare dingen op je pad.

  Heel veel succes nog en ik hou je in de gaten 🙂

  Je Buum,

  Dennis

 4. Nathalie schreef:

  Grappig, ik kom hier via een Google zoektocht terecht en herinner me dat ik een paar van je blogs vorig jaar heb gelezen, Wendy! Leuk om het nu van de andere kant te zien. Hoe heb je je eigenlijk aangemeld bij de Telegraaf?

  1. Wendy schreef:

   Hoi Nathalie,
   Wat leuk! Thnx voor je reactie.
   Telegraaf is via-via gegaan (via een redactrice)

   Groeten, Wendy

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *