Geen inspiratie?

Ik kijk schuin omhoog, zucht oude energie weg en..

..haal inspiratie op. Voor deze eerste inspiratiepost. 150 woorden inspiratie en/of prikkels. Voor de lazy sunday, de ‘dramaandag‘ of midweek mindweek. Voor tijdens het harde werken, het zachte genieten of iets daar tussenin.

Wat mij prikkelt en inspireert, delen met jullie. Fijn!
Weet je, ik bruis al bij de gedachte. Dat wordt nog wat. Vanochtend ging door mijn hoofd: ‘Kan een mens ook teveel inspiratie hebben?’. Uiteraard met een dikke knipoog / glimlach, want hoe kan dat nou: teveel inspiratie hebben. Teveel moois, nieuws, verwonderingswaardigs. Het enige is: ik vind het zonde om het bij me te houden. Voor mezelf te houden. Vandaar dat ik bloggen ook zo fijn vind. Delen. Mensen raken. Op deze manier een Tweet, eekhoorn, poster, Pin, post of Like delen. Je ziet het, het ene woord met een beginkapitaal, het andere niet. Kortom: mensen & Merken raken me.

Dit artikel schreef ik oorspronkelijk als start voor een reeks, maar er werd getwijfeld aan het inspiratiegehalte. Voor een reeks vond ik – vooral binnen het concept van 150 woorden – eerst een kennismaking met mij en het thema inspiratie wel op zijn plaats. Die hopelijk prikkelt om vervolgens in een reeks geïnspireerd te worden. 

Tot zover, ik ga eens iets ècht inspirerends schrijven!

Gepubliceerd op 24 februari 2013

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *