Hopelijk tot snel!

Ik ga van me afschrijven. En ‘weer’ schrijven. Kijken of dat helpt. Vaak levert het me mooie dingen op. Nu al :)! Als vanzelf verschijnt de schrijversglimlach weer op mijn gezicht en gaan mijn vingers tekeer op de toetsen als kleine kinderen springen op een feestje. Mijn lippen gaan zelfs inmiddels van elkaar, oftewel: ik lach mijn tanden brood. Uh bloot.

Dit is al genoeg voor me. Ik ben alweer verzadigd.

Slaap lekker.
En hopelijk tot snel!

Gepubliceerd op 30 december 2013

Geschreven door: Wendy

We schrijven over wat ons raakt, prikkelt en inspireert. Identiteitsmarketing is wat ons samenbrengt. We houden ervan mensen en merken in hun eigen kracht te zetten. En dat zichtbaar te maken.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *