Huka_Raakkracht_3

Wat zijn we trots op onze opdrachtgever Bas! We kennen hem als een doorzetter, een doener en een nuchtere Tukker. Vandaag straalt hij – terecht – op de voorpagina van De Ondernemer, de ondernemende bijlage bij Tubantia.

Twentse bescheidenheid
Bas Kamp, eigenaar van de onderneming Huka in Oldenzaal heeft geen opsmuk nodig om enorm betekenisvol te zijn. Wat ze willen en doen is simpel: het leven van mensen een beetje makkelijker maken.
En ja, daar zijn ze best bescheiden in. Wij houden ze vaak de spiegel voor dat de wereld best een beetje meer van ze mag horen. Want ze zijn om van te houden. Het familiebedrijf, waarbij Kamp senior nog steeds gedreven is de onderneming naar een hoger plan te trekken, heeft naast de broers Bas en Gijs nog aardig wat heren en een dame in hun team.

Hulp voor klein en groot
Met dit team bedenken, ontwikkelen, maken én exporteren ze aangepaste fietsen. Ook wel mobiliteitsoplossingen voor mensen met een beperking genoemd.
Dat kan gaan om kindjes die niet zelfstandig kunnen fietsen, mensen die bijvoorbeeld door een evenwichtsprobleem gebaad zijn bij een stabiele fiets of een scooter voor je rolstoel.

Vandaag lees je hoe Bas en zijn team deze bijzondere fietsen inmiddels over de hele wereld levert.
Met genoegen. Voor bijvoorbeeld de Duet is in Amerika een eigen Facebook-community van kracht.

Huka_Raakkracht_2

Huka_Raakkracht_4Huka_Raakkracht

We zijn blij en trots te mogen bijdragen aan dit succes van Huka.
Wil je meer weten over de manier waarop we met ze samenwerken? Mail ons of kom koffie drinken!

Gepubliceerd op 17 september 2016

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *