Identiteit + betekenis = Raakkracht

We lusten je identiteit wel rauw

Wij zijn Raakkracht. Wij zijn lekker eigen. Jij ook. Dat kan niet anders. De kunst is alleen om daar loyaal aan te zijn. Én het uit te dragen. Je hebt een identiteit. En je hebt ambitie. Je wil dat beide bijdragen. Een bijdrage leveren aan iets dat groter is dan dat. Wij noemen dat ‘on a mission’ zijn. Met die ingrediënten ben je bij Raakkracht op het juiste adres. Die lusten we wel rauw. Om mee te creëren. Een transitie teweegbrengen. Van klein tot groot. En dat kun je op meerdere manieren opvatten (alles trouwens).

Laaghangend fruit van betekenis

Maar wat we ermee bedoelen is dit. We beginnen vaak met ‘laaghangend fruit’. Projecten of verbeterslagen die voor het spreekwoordelijke oprapen liggen. Actuele thema’s of projecten waar je direct een beetje Raakkracht bij kan gebruiken. Waar we direct kunnen ‘scoren’. En met scoren bedoelen wij impact maken. Van betekenis zijn. Voor jou. Binnen jouw organisatie of jouw netwerk. En dan, als dat van je bordje is, gaan we verder. En dan gaan we ver.

Afpellen maar, jouw merk!

“We graven diep en rijken ver.” Dat diep graven heeft met je identiteit te maken. We gaan samen met jou terug naar de kern. Halen - in betrouwbare, persoonlijke en ongedwongen sfeer - alle lagen eraf. Lagen als ‘moeten’, ‘zou kunnen’, ‘wat vindt een ander ervan’. Het gaat ons namelijk om jou. Puur om jou. En jij bent een mens of merk. Die gaan ons namelijk aan het hart.

Je hart in lichterlaaie

Met hart en ziel zetten we ons in om jouw organisatie er een te laten zijn die impact maakt, van klein tot groot. Jouw onderneming van betekenis te laten zijn in de wereld, van klein tot groot. Ook fijn als er samenhang komt, in de hele keten. Consistent. Het gevoel dat het klópt. Dat alles past bij elkaar. Wat je denkt, wat je zegt, wat je doet en nastreeft. Dan ben je namelijk betrouwbaar en authentiek. En dan weten mensen wat ze aan je hebben. En dat is fijn. Dan worden ze loyaal aan je. En idealiter gaan ze zelfs een beetje van je houden. Want wat jij in hun leven betekent, koppelen ze aan jou. 

Ophelderen waar je voor staat en gaat

Dat dus. We helpen je hier heel graag bij.
In een transitie van oud naar nieuw. Van klein tot groot. Zowel bij het helder krijgen waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je in de toekomst graag voor gaat!
Meer weten?
Bel of app Wendy (ter Bekke) op 0641164194.

Fotocredits: Unsplash!

 

 

 

 

Gepubliceerd op 16 juni 2018

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *