Blog Battle!

Daar is het. De tweet van Racoon. Dat ze een leuke blog-battle hebben. Daar ben ik wel voor te porren.
3 x raak voor mij. Want fan van 1: Racoon. 2: Twitter. 3: Bloggen. Inzenden bleek meedoen. Want ik hoor bij een van de 10 gelukkigen die erover mogen bloggen: ondergewaardeerde liedjes. Liedjes die mooi genoeg zijn om in de schijnwerpers gezet te worden. Te mooi om ondergewaardeerd te zijn. Geen hit geworden, wel raak.

Ik luisterde een aantal van de suggesties voor ‘ondergewaardeerde liedjes’ en selecteerde als volgt. De liedjes waar instinctief mijn ogen dicht gingen. Dicht om te luisteren. In me op te nemen. Terug te voelen naar de keren dat ik ze luisterde en ze me een goed gevoel gaven. Geankerd. Waarvan ik er 2 mocht aangeven.ย Keuze 1: Good & Ugly, keuze 2: Run Out. Run Out is het geworden.

Ik neem je mee. Ogen dicht ๐Ÿ˜‰ [clip op YouTube]
Het ritme van de gitaar maakt dat mijn hoofd van links naar rechts gaat. Heerlijk herkenbaar. Vrijwel dezelfde deun, keer op keer. Daarna de toon van Bart. Ingetogen.

De titel heet ‘Run Out’, maar hij zingt ‘I never’ run out.

Running out. Doen of niet? Wanneer wel, wanneer (nog) niet?
‘Someone should know the way. But they just failed to tell me.’ Niemand om je achter te verschuilen. Niemand om op terug te vallen. Niets om je excuus achter te verstoppen. It’s YOUR way. Up to you. Jรณuw weg te bewandelen. Met die ene afslag. To run out.
‘Maybe I know the way’

Maar ik ben niet de enige ๐Ÿ˜‰
Meerdere muziek/blog/Twitter/Racoon-fans deden mee. Bekijk hierย de inzendingen en stem!

[scroll naar beneden om daadwerkelijk te stemmen en stem je op mij?
Dan is de titel dus ‘Run Out’]

Moge de beste winnen!
Gepubliceerd op 29 januari 2013

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

 1. Melinda schreef:

  Wen,

  Ik heb je mijn vote gegeven! Good luck! ๐Ÿ™‚

  Liefs Melin x

  1. Wendy schreef:

   Thanks Melin!
   ๐Ÿ™‚

 2. Anke schreef:

  Done!! Eyes shut…music absorped, inspired by you ;-)…..
  Succes…

  1. Wendy schreef:

   ๐Ÿ˜€ nice!!
   Thanks

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *