Magazines!

1. Aan Magazine

Ons eigen concept. Een lang gekoesterde droom van Wendy. Een eigen magazine. Betekenisvol en inspirerend. We willen met ons magazine laten zien dat duurzaamheid en sociaal heel eigentijds en sexy kunnen zijn. Geen geitenwollen-sok. Het magazine is een mooie combi tussen inhoud en design. We stippen soms pijnlijke onderwerpen aan maar laten ook alternatieven zien. Bijvoorbeeld 'fast fashion'. We geloven namelijk dat mensen de 'unconvenient truth' best onder ogen willen zien, als er maar hoop gloort. Als er maar een alternatief wordt geboden. Daarom richten wij ons op de grote groep volgers in de ontwikkeling naar meer duurzaam en socialer en niet op de koplopers. Zo hopen we door bewustzijn te creëren en te inspireren deze beweging te versnellen.

Volg ons op instagram.

We streven naar meer dan 5.000 volgers online om daarna een offline magazine uit te brengen.

2. W&P relatiemagazine

Wansink & partner wilde als markering van een nieuw tijdperk hun merkidentiteit aangepast zien. Beter passend bij deze tijd, maar helemaal passend bij hun eigen identiteit. Passend bij hun identiteit is heirover ook open en duidelijk te communiceren met hun relaties. Hoe kan dat mooier dan door een relatiemagazine. We hebben samen met W&P echter verhalen over hen opgehaald. De mens centraal. Het magazine gaat samen met de livegang van hun nieuwe website, het W&P van de toekomst laten zien!

3. Cogas veiligheidsmagazine

Cogas hecht veel waarde aan veiligheid. Door haar rol als netbeheerder omvat veiligheid een diversiteit aan terreinen. Van privacy tot werkkleding. Van werken met hoogspanning tot werken onder hoogspanning. Om met hun medewerkers te delen wat er allemaal gaande is en wat er gedaan wordt binnen Cogas, hebben we samen met hen een magazine over dit onderwerp gemaakt. De eigen frisse fotografie en eigentijdse vormgeving waren ook de aftrap voor de opfrissing van de huisstijl. Deze is recentelijk nog doorgevoerd (naar ons ontwerp) op de nieuwe website.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze kijk op betekenis, ondernemen of projecten als deze? Neem dan contact op met Wendy (ter Bekke). Je kunt haar bereiken via wendy@raakkracht.nl en 06 411 641 94.

Gepubliceerd op 19 december 2016