Wij zijn Raakkracht

Welkom bij een samenwerking van (zelf)bewuste creatieven en strategen. Bewust van onze kracht. Bewust van onze toegevoegde waarde voor anderen. Bewust van onze eigenheid. Onze eigen identiteit. Zo willen we ook jou snappen. Daarin gaan we ver. Diepgang. Uiteraard met een knipoog. Pas dan kunnen we je echt helpen.

De kracht van samen

We geloven in de kracht van samen. Variatie verbonden door vakmanschap, gedrevenheid en toewijding. De lat hoog leggen en geen genoegen nemen met middelmaat. We geloven in de kracht van delen. Elkaar blindelings vertrouwen. In genoeg hebben aan een half woord. Open zijn en continu communiceren. Alleen zo vullen we elkaar aan en halen we het beste uit elkaar naar boven. 

Wendy.

Oprichter van Raakkracht. Van harte welkom! Bij een strategie-, concept- en ontwerpbureau met merkbouwers. Wij geven inhoud, vorm en structuur aan de identiteit & ambities van bedrijven. Alles met één doel: ze van betekenis laten zijn in het leven van mensen.

Sjors.

Met veel ervaring op het vlak van strategie en innovatie, zetten we ons in voor bedrijven en merken ‘on a mission’. Vanuit de kern - identiteit - met veel impact en betekenisvol je ambities realiseren. Het designen en bouwen aan jouw transitietraject is 'our mission'

Kris.

Ik teken, ontwerp en 'festival' (is dat een werkwoord? Bij deze) graag. Rij oldtimer MINI. Ben actiever op Instagram dan op Facebook. En ben verliefd. Op Raakkracht. Vandaar dat je mij hier vaak voorbij ziet komen.