Moonshot

Vorig jaar blikten we rond deze tijd terug op een turbulent jaar. Dat was achteraf gezien nog een understatement. De ontstane inzichten des te waardevoller. Inzicht in waar we echt blij van worden en inzicht in onze toegevoegde waarde. Die inzichten hebben we begin dit jaar vastgepakt en niet meer losgelaten. De inzichten vertaalden zich naar ons eigen ‘merk’. We namen een duidelijk standpunt in over waar we voor staan en gaan. We staken onze ‘moonshot’ niet meer onder stoelen of banken. Gelukkig viel alles op zijn plek met een aantal fantastische nieuwe relaties én opdrachtgevers die ons trouw bleven. Bedankt voor het geloof in Raakkracht! Uiteindelijk kwam alles letterlijk samen op Social Impact Day Twente in november dit jaar. De basis staat. Komend jaar willen we de wereld nog mooier en eerlijker maken. Dit doen we met liefde, als strategisch communicatiepartner met oog voor business en merk.

Nog even praktisch

Wij hebben het idee gevat na een erg drukke periode van maandag 24 december t/m woensdag 2 januari 2019 onze rust te pakken. Daarna staan we weer fris en fruitig klaar voor je. Uiteraard kun je ons altijd bellen in geval van nood. We bedoelen dan niet een mislukt kerstmaal of een koelkast zonder champagne. Je snapt wat we bedoelen... Mochten we elkaar voor die tijd niet meer spreken, dan wensen we jou en je naasten een hele fijne periode toe met hopelijk veel tijd voor elkaar. Geniet, heb lief en neem voor.

Liefs,

Wendy, Sjors, Stef & Kris

Gepubliceerd op 19 december 2017

Geschreven door: Kris

Ik ben Kris (Mollink). Teken, denk, ontwerp en 'festival' (is dat een werkwoord? bij deze) graag. Rij een oldtime MINI. Ben actiever op Instagram dan op Facebook. En ben art-director bij Raakkracht.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *