Ons manifest

Wat we geloven

1.

We raken.

Onverwoestbaar. Onweerstaanbaar. De kern. Van je bestaan. Van je ziel. Van je levenswerk. Van je business. Van je verhaal. We herinneren je. Aan je ware aard. Zetten je aan. Zetten je in vuur en vlam. Maken je bewust. En streven naar meer.

2.

We vernieuwen.

Telkens weer. Als een slang. Die zijn jas uitdoet. Als een rups. Die transformeert. In je-weet-wel. Want bij vernieuwen... Hoort verrassen. Verkassen. Als je voelt dat de tijd rijp is... een nieuwe jas te passen.

3.

We ontwikkelen.

Door weer en wind. In voor-en tegenspoed. Als yin en yang. Voor Jan en allemaal. Die zijn impact wil vergroten. Die anders wil. Die anders kan. En die voelt... dat de tijd rijp is. Dat het anders moet.

4.

We creëren.

Jouw ware verhaal. Jouw toko. Jouw leven. Het is jou gegeven. Op te staan. In de arena te gaan. Met rode cape. En borst vooruit. Een dapper besluit. Vanaf hier en nu... voor de rest van je leven.

5.

We kennen je.

Graag door en door. We luisteren graag naar je. Met een aandachtig oor. We leren je graag kennen. In vol ornaat. Zonder opsmuk. Het ware gezicht. We willen jou... jouw essentie, jouw ziel, blootleggen. We gunnen je... te herinneren... wie je werkelijk bent.

6.

We verwonderen.

Ons over van alles. En nog eens wat... Wat het gaat ook... over jou. Ja, jij daar. Nee maar. Geen bezwaar. Gooi je haar los. Maak me bewust. Van jouw verlangen. Jouw levensgrote dromen. Laten we samen... de weg plaveien... van je mooiste leven.

7.

We maken fouten.

Want van durven vallen. Krijg je ballen. We staan weer op. Stoffen onze jas af. Gaan weer op pad. Echter en krachtiger. Met hernieuwd vertrouwen. Op een nieuwe weg. Niet eerder afgelegd. Met slechts één waar kompas. Je vertrouwde jas.

8.

We geven nooit op.

Als het zeer doet. Kom je dichterbij. Je ware kern. Hindernissen. Maken je dapper. Veerkrachtig. Reislustig. Naar meer. Failing forward... is eigenlijk... failing towards... your wildest dreams.