Ont-moet Sjors!

Sjors houdt van groots. Hij is graag bezig met grootse uitdagingen, of het nou op mondiaal niveau is, een nog niet bestaand businessmodel uitgevonden mag worden of een eigen programma voor ontwikkeling voor zowel personen als bedrijven op de kaart gezet mag worden. Hij heeft menig mens doen wakker schudden (Beer op de weg? Ik zie geen beer.. / Thinking outside the box? There is no box!) en menig organisatie next level helpen ontwikkelen. Zowel voor (pre)strategie, innovatie of andere ontwikkeling, he’s your man.

We stellen Sjors voor aan de hand van vier topics, one liners of andere life savers ;-).

Denk vooruit

Alles is perspectief. Wanneer je je daarvan bewust wordt, ligt de wereld aan je voeten. Je brein is een gewoontedier en vindt het fijn om een geplaveid pad te volgen. Maar is het ‘jouw’ pad? Past het nog bij jou, hoe je nu in het leven staat of wellicht… graag zou willen? Durf open te staan voor het onbekende. Ik geef je graag een inkijkje in wat zou kunnen zijn/worden.

There is no box

Onnodig dat er een ‘box’ is uitgevonden, als je het Sjors vraagt. Met een open brein is niets hem te gek en ziet hij mogelijkheden te over. Da’s fijn, want hij blijft ver weg van waarom iets niet zou kunnen en brengt je graag dichter bij ‘stel dat het zou kunnen lukken’. Of het nou gaat om persoonlijke ontwikkeling, business ontwikkeling of merkontwikkeling… dit open vizier brengt gegarandeerd verrassende richtingen.

Walk your talk

Als je het er telkens over hebt dat je iets heel graag wil, dan moet je ook van de spreekwoordelijke pot komen. Daarom helpt Sjors je graag van bewustwording via bewust zijn naar… bewust doen! Een verlangen helpen ophelderen is één, maar dan wil hij je ook graag helpen echt resultaten te zetten op dat pad.

Spreek met je hart

Sjors: “Ik gun mensen - en mezelf ook - meer met je hart te spreken. Te leven naar wat goed voelt in plaats van wat van je verwacht wordt, welke set overtuigingen van ‘goed of fout’ je hebt meegekregen uit je gezin van herkomst of anderszins. Ontwikkelen gaat zoveel makkelijker en rijkelijker als je je ware aard laat zien. Dat voelen mensen. En dan klikt het.“

Koffie?

Sjors: “Ik drink hem zwart, en jij?”

 

PS Nog eens wat…
Wil je ervaren of het ook wat voor jou is? Neem dan gerust even contact op.

Gepubliceerd op 26 januari 2021

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!