Ont-moet Wendy!

Wendy pikt haarfijn sferen op en prikt pijlsnel door het ‘ego’ heen om jouw hindernis, pijn of frustratie op te merken. Om je vervolgens te spiegelen wat je ware verlangen of potentie is. Haar ‘friendly reminder’ is dan ook “Richt je niet op de frustratie, richt je op het verlangen”. Met intuïtieve coaching, creatieve workshops en het schrijven van jouw eigen verhaal helpt ze je graag. Be aware: voor je het weet heeft ze een creatief concept, relatiemagazine of kaartenlijn voor je uitgestippeld, waarbij je voelt: “JA! Die wil ik!”.

We stellen Wendy voor aan de hand van vier topics, one liners of anderszins.
Komtie. 

Oog voor detail

Met haar oog voor detail ontgaat Wendy niets. Of het nou gaat om sferen, prikkels, uitspraken ‘tussen de regels door’, activiteiten ‘tussen de bedrijven door’, losse ideeën of concrete woorden en beelden. Dit zet ze in met haar talent voor taal. Ze helpt je verwoorden wat je (vaak onbewust) voelt en bedoelt en spiegelt dit in een persoonlijke, vertrouwelijke sfeer. Haar oneindige creativiteit zal ook bij het ‘graven’ al aan-gaan, zul je merken.

Open je zintuigen

Stel je open tijdens werken met Wendy en ‘the rest is history’. Ze stelt je op je gemak, je voelt je snel thuis en dan kan het echte feest beginnen. Wendy laat je zinnen prikkelen. Zal op creatieve manieren jouw zintuigen aanwakkeren en je veelal bewust maken / herinneren van / aan iets dat je al heel lang of even kwijt was.

Follow your joy

Het is zo makkelijk gezegd: “Doe wat je leuk vindt, dan komt de rest vanzelf!”. Tijdens een periode dat Wendy zelf niet goed in haar energie zat, werd het cliché waar als een koe. Het gaat dus echt (wel) om joy. Word je blij van potten bakken, in de tuin wroeten, voetballen of een muur schilderen… DOE DAT!! En nee, Wendy belooft je geen Next Best Tuinierder of Pottenbakker te worden. Maar wel dat wanneer je de (ogenschijnlijk) simpele dingen weer gaat doen waar je simpelweg ‘blij’ van wordt, dat cruciale stappen zijn om je te ontwikkelen tot - uiteindelijk - grote hoogte: je ware zelf.

Speak your truth

Wind er geen doekjes om, til het tapijt omhoog en durf de hindernissen of moeilijkheden aan te kijken, aan te gaan. Kom maar op met die ‘shit’, you better deal with it. Bij Wendy is niets te gek en is geen verlangen te groot. Ga maar met de billen bloot. Time to let your trousers down 😉
Met de naakte waarheid kom je het verst, namelijk vanuit je zelf, je eigen identiteit op pad. Het pad van jouw - en niemand anders - leven.

Nice to meet you 🙂

Ik zou het tof vinden je te ontmoeten. Jij mij?

PS Stel je voor…
Lijkt het je leuk en wil je vrijblijvend afstemmen of er een wederzijdse klik is? Neem dan gerust even contact op.

 

 

Gepubliceerd op 26 januari 2021

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!