Spinnerij Geet Lös

Meet Raakkracht & Krachthonk

Op donderdag 28 september aanstaande vindt de eerste editie plaats van ‘’Spinnerij Geet Lös’’. Een vanaf nu een jaarlijks terugkerend open huis. Niet alleen Raakkracht en ons Krachthonk zetten haar deuren open, ook de overige zestig huurders doen mee. Altijd al eens een kijkje willen nemen? Dit kan! Kom kennismaken met ons (en wij met jou), met branding, met onze omgeving en met Spinnerij Oosterveld. Een creatieve en inspirerende community. Van 16 tot 20 uur. Lees nog wat meer hieronder!

Spinnerij Oosterveld

Binnen de muren van de prachtige oude Spinnerij Oosterveld ontwikkelt zich een voor Enschede en Twente bijzonder interessante community. Er zitten veel ondernemers die zich hier doorontwikkelen. Er wordt actief samengewerkt en gebruikgemaakt van kennis en ervaring. Want samen bereik je meer! Spinnerij Oosterveld is en blijft continu in beweging en dit willen we graag aan je laten zien.

 

Proef en beleef

Tussen 16.00 uur en 18.00 uur is er een goedgevuld programma. Na de opening van CEO World of Walas (trotse eigenaar van Spinnerij Oosterveld) zal Jan Douwe Kroeske starten met 2-metersessies. Vanaf 18.00 uur zetten de huurders de deuren voor je open en kan je komen kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje. Het kantoor van Raakkracht is nummer 0.43, en die van Krachthonk 0.42. See you soon!

Gepubliceerd op 19 september 2017

Geschreven door: Raakkracht

We schrijven over wat ons raakt, prikkelt en inspireert. Identiteitsmarketing is wat ons samenbrengt. We houden ervan mensen en merken in hun eigen kracht te zetten. En dat zichtbaar te maken.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *