Welkom bij jezelf.
We knallen ‘m er maar gelijk in. Wij van Raakkracht zijn creatieve ontwikkelaars. Graven graag diep en rijken ver. Zijn niet schuw van zingevingsvraagstukken en maken je (dus) graag bewust. Van jezelf, in de eerste plaats. Want corona heeft het maar weer eens opgehelderd: je neemt jezelf overal mee naartoe. En als dat is: nergens naartoe / veel thuis zijn en thuis werken, dan is het fijn als je jezelf opgelijnd hebt. Wel zo fijn voor jezelf in de eerste plaats. Je naasten in de tweede plaats. En ook voor je werkende/ondernemende leven.

Alles verandert mee.
We hebben veel meters gemaakt in betekenisvolle bedrijven, initiatieven en projecten. Identiteit is wat ons drijft: je ware dna. Maar ja, dat zeggen is één. Het (her)vinden is twee. En laten we daar nou heel goed in zijn. We stemmen af wat jou ten diepste drijft en helpen je dit ten uitvoer te brengen. Zodat je niet blijft hangen in ‘zou leuk zijn’, ‘als ik het opnieuw mocht doen, dan’ of ‘wat als’. Wij trekken ‘wat als’ naar het hier en nu. Durven ver te kijken met je, maar nemen je ook mee om vandaag de dag stappen te maken. 

Creativiteit & ontwikkeling
Zoals gezegd: we beginnen bij jou. Terug naar de kern én graag een beetje waarachtig. “Dan moet je eerlijk worden en da’s doodeng”, hoorden we vandaag iemand zeggen. Dat klopt. Maar ga je dat aan, dan gaat het kloppen. Is het zuiver. En (uiteindelijk) makkelijk. Dus kom maar op met je prikkelende vraagstukken, wilde ideeën, stoute dromen, wereldverbeterende visioenen. We’re the man.

Zingeving. Ontwikkeling. Creatie.
In deze volgorde. Inhoud voor vorm. Diepgang met een knipoog. 

Welkom bij Raakkracht.