Review van fotografe

Review van een fotografe

Omdat prettige samenwerkingen anderen ook kunnen inspireren, hierbij een recensie die vandaag binnenkwam van Twents fotografe Marloes Hemmelder.

Van de week een heel inspirerend gesprek gehad met Wendy.

Heb haar leren kennen op een netwerkbijeenkomst waarbij zij een korte presentatie gaf over wat zij allemaal kan betekenen op het gebied van communicatie voor ondernemers, en de weergave van haar identiteit.

Had ook al een paar columns van haar gelezen en haar manier van schrijven sprak mij erg aan. Lekkere vlotte, creatieve en  spontane manier van schrijven die lekker leest, met een boodschap… daar hou ik van ?

Zelf ben ik fotograaf en kan beter mijn creativiteit kwijt in het maken van foto`s dan mijzelf goed omschrijven in tekstvorm. En daarom had ik mijn LinkedIn-profiel nog niet goed ingevuld en dacht dat er aan mijn website ook nog wel het een ander te verbeteren viel aan teksten en algehele communicatie.

Zodoende een afspraak gepland met Wendy, waarin ze mij het hemd van het lijf vroeg. Daardoor kreeg ze een goed beeld van mij en gaf aan/terug dat de foto`s die ik maakte en de persoon die tegenover haar zat (ik), niet  terug was te zien in de teksten en overige communicatie… ze gaven mijn identiteit niet weer zoals die is en ze vond dat jammer en voor verbetering vatbaar. Ikzelf uiteraard ook, ik liep hier al langer tegen aan.

Ze kwam met een erg goed en uitgebreid plan dat helemaal aansluit bij mijn wensen, top!! Ze zei “Laat het eens op je inwerken en voelt het goed? Zo ja dan moeten we hier een verder op ingaan.”

Hoefde hier niet lang over na te denken!!
Was zo enthousiast dat ze daar zeker mee aan de slag kan gaan, kan niet wachten tot alles klaar is.

Als jullie nou ook benieuwd zijn naar wat ze voor jullie zou kunnen betekenen? Neem dan zeker eens contact met haar op, kan haar van harte aan iedereen aanbevelen!


Marloes Hemmelder Fotografie 
Facebook  / 06 28 48 57 55  /  info@marloeshemmelderfotografie.nl
Gespecialiseerd in fashion en fotografie voor merken (Mini’s!) & ondernemers

Gepubliceerd op 3 december 2014

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *