Samenwerken omdat het kan

Sinterklaascadeautje

Sinterklaasavond… een coffee-corner in Enschede… een min of meer onverwachte ontmoeting die je, compleet onverwacht in de spiegel laat kijken… en weer in het juiste zadel helpt… mij overkwam het een paar jaar geleden toen ik Wendy van Raakkracht tegenkwam… toen ik een paar uur later naar huis ging wist ik het: “Ik ga voor mezelf starten!” en dat was ongetwijfeld het beste Sinterklaascadeau dat ik me kon wensen…

Handen uit de mouwen, vol energie!

Als ‘doener’ ben ik op mijn 21e, na een opleiding Cibap gestart als grafisch vormgever bij een reclamebureau… Zin om creatief de handen uit de mouwen te steken en vol energie. En dat is altijd zo gebleven! Ik leef ervoor; hou ervan om hard te werken, de ware identiteit van mijn opdrachtgevers visueel naar boven te halen en zo bij te dragen aan hun (zakelijke) succes. Inmiddels ben ik 39, enkele banen verder en na een korte uitstap van de reclamebureaus naar de souvenirwereld, werk ik inmiddels bijna 2 jaar zelfstandig aan mijn bedrijf loek & feel met als pay-off ‘merk je verschil.’ Want mijn eigen verschil heb ik gemerkt en dat is wat ik ook voor mijn opdrachtgevers wil doen.

Klik met Raakkracht

Ik ben dan wel zelfstandig, maar toch geloof ik heilig in het motto ‘samen kom je verder…’ Sparren, prikkelen, kritische vragen, maar minstens zo belangrijk… een gevoelsmatige klik. Een stukje energie dat bij je wordt losgemaakt of die je in een ander los kunt maken en die jullie beide naar een hoger plan tilt… Dat is pas écht kicken! En die klik heb ik met Raakkracht! Onze persoonlijke en zakelijke identiteiten dagen elkaar uit en vullen aan en maakt het dat samenwerken behalve een mooi product voor onze klanten heel veel extra plezier oplevert.

Onderbuikgevoel en cocreatie

Netwerken en samenwerken is als zelfstandige heel belangrijk, maar je eigen identiteit duidelijk hebben is essentieel voor een fijne samenwerking. Daarvoor hoeft je trouwens niet precies hetzelfde te zijn; misschien wel juist niet! Als het onderbuikgevoel maar goed is, dan is het de uitdaging waard… en dat weet je eigenlijk al vanaf het begin, ook met opdrachtgevers, let maar op…

Raakkracht; ik ben erorm blij met onze match en heb zin in een volgende klus samen… Gewoon omdat het kan! 🙂

 

 

Dit gastblog werd geschreven door Stefan te Loeke, een co-raker van Raakkracht. Samen creëerden we mooie veranderingen bij opdrachtgevers, van klein tot groot. Stefan snapt de 'Raakkracht-lat', we hebben lol en komen samen tot goede concepten. Ook eens een gastblog schrijven? Mail naar wendy@raakkracht.nl

Gepubliceerd op 10 mei 2018

Geschreven door: Raakkracht

We schrijven over wat ons raakt, prikkelt en inspireert. Identiteitsmarketing is wat ons samenbrengt. We houden ervan mensen en merken in hun eigen kracht te zetten. En dat zichtbaar te maken.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *