Nieuwe positie Sjors Vinke

Identiteit is wat hem drijft

Sinds 2016 zit Sjors Vinke met zijn 'raakkracht' met een leuk, jong, enthousiast team in Spinnerij Oosterveld. Deze vroegere garenspinnerij is een inspirerende, industriële werkplek waar uiteenlopende ondernemers hun hart ophalen. In dit bedrijfsverzamelgebouw (welke naam afbreuk doet aan het gevoel wat je hebt als je er over de vloer komt) weet Sjors ondernemers te raken. In de kern. Krachtig. En raak, maar dat spreekt inmiddels al een tijd voor zich. Dat kan ook niet anders, als het om identiteit draait: jezelf zijn en anderen daarbij helpen. 

De vent (of dame) achter de tent

Sjors helpt het liefst de 'vent achter de tent' (of dame uiteraard). Het gaat erom om zo dicht mogelijk bij de kern te zijn. Zo dicht mogelijk in het umfeld van de ondernemer te zijn. Hem of haar te leren kennen. Het DNA van de onderneming te snappen, het liefst tot in de vezels. Want pas dan kunnen we écht helpen. Helpen je identiteit op te helderen, te versterken waar mogelijk en te begeleiden op weg daar naartoe. 

En Raakkracht dan?

De gemene deler van Sjors en Raakkracht is: identiteit. Waar Sjors zich voorheen vooral richtte op het 'interne' stuk, gaat dit tegenwoordig hand-in-hand met de follow up daarvan... het uitdragen van de identiteit. Wat communiceer je naar buiten, nadat helder is hoe je je medewerkers motiveert om hetzelfde doel voor ogen te hebben? Dezelfde passie te ervaren? Precies... als het van binnen helder is, begint het pas. En dat is de start van Raakkracht. Lees meer over ons, zie een greep uit ons werk en bekijk waar je ons kan vinden

Contact met Sjors?

Wil je meer weten over de aanpak van Sjors, welke trajecten we in- en aangaan, welke ondernemers je voorgingen en welke andere mooie initiatieven Sjors zich mee bezighoudt? Neem dan contact op met Sjors (Vinke). Je kunt hem bellen, mailen, appen via sjors@raakkracht.nl en 06 51 43 74 80.

Gepubliceerd op 3 september 2016

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *