#2/21 Snel! Toekomst maken..

Heb je (lees: ik) gisteren besloten dat je toekomst gaat maken. Maar dan wel vandaag, graag!

Het zit in mijn lijf, in mijn systeem en genen. Rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan..
Gisteren besloot ik de navigatie af te stemmen op de T van Toekomst. Zoals dat gaat met een roze olifant of anderszins iets bijzonders.. Focus treedt per direct op, je hoort en gebruikt het fenomeen – in dit geval Toekomst – te pas en te onpas. Te pas, want ik zitte een meeting voor en begon door pontificaal het woord toekomst in de openingsserenade te gebruiken. ‘Bewust onbekwaam’ zeg maar.. Want stap 1 – (h)erkenning – is inmiddels gepasseerd station. Mooi ;), dat schiet tenminste lekker op.

Want ik kan je zeggen, als je leeft voor drie, moet je de vaart er aardig inhouden om het allemaal gedaan te krijgen. En wel vandaag, graag. Want ja.. als er nooit meer……..

Precies. Dus gisteren de focus op Toekomst en vandaag al de onrust op m’n dak.

L.O.G.I.S.C.H. W.E.N.D.Y.
Dingen.
Hebben.
Tijd.
Nodig.

Rust, Ruimte, Ra Ra hoe werkt dat?

Ik ga!
Snel nog even mijn to do lijst afwerken. Omdat ik denk dat ik dan Ruimte heb. En de Toekomst dán met een schone lei kan beginnen. Dat gedane zaken dan ook maar beter gedaan kunnen zijn. Dat ik anders geen Rust heb.

Of……..
Zal ik het gewoon NIET doen? Als onderdeel van dit experiment, zeg maar 😉

‘Sorry’ voor alle lieve mensen om me heen die ik dan niet dat mailtje beantwoord, geld overmaak, appje beantwoord, cadeautjes kom brengen, bel om hart onder de riem te steken etc. etc. Voor jullie allen ‘sorry’. Do Not Disturb. Voor even dan.. ik ben in oefenretraite.

PS Voor de taalkundigen onder ons.. De beginkapitalen zijn een bewuste keuze. Bij yoga leer ik te ‘Zijn’ met een grote z. Dat is ‘Zijn’ dat er echt toe doet. Soort van goddelijk. Die grootsheid lijkt me ook heel mooi bij thema’s als Toekomst, Rust en Ruimte, vandaar het accent. Tot zover.. Tot..

Morgen!

Gepubliceerd op 17 december 2012

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

  1. Linda schreef:

    Ga donderdag mee waarmaken met Nils Roemen en Martijn Aslander bij Permanent Beta in Amersfoort. Dat heeft alles te maken met afstemmen en Toekomst, maar dan wel vanaf Nu (met hoofdletter, dus).

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *