Op zoek naar een toffe stage?

Wereldverbeteraar met frisse blik

Je maakt je druk om de wereld, maar gelooft in de omwenteling. Je bent je ervan bewust dat “verbeter de wereld, begin bij jezelf” klopt. Dat alle beetjes helpen. En dat kom je bij ons doen. Je komt merken versterken die impact willen maken. De wereld een stukje mooier willen maken. Beter. Fijner. Gezonder. Voor nu en de toekomst. Voor ons en zij die we nalaten. Da’s toch een toffe challenge?

Be unstoppable en kom ons scherp houden, wakker schudden en challenge ons voor the next level. We willen onszelf niet al te serieus nemen, maar bovenstaande topics wel.

Over jou

Je bent een student in de richting online content en social media en je herkent jezelf in de onderstaande punten:

•    Je voelt je helemaal thuis in social media
•    Je schrijft graag teksten
•    Je denkt graag creatief mee
•    Je toont initiatief
•    Je bent een zelfstandige werker
•    Je denkt op HBO-niveau

Ben je op zoek naar een toffe stageplek vanaf februari 2020 en minimaal 5 maanden beschikbaar? Dan is Raakkracht misschien zomaar jouw place to be.

We ontmoeten je graag!

Over Raakkracht

Wij zijn Raakkracht. Bureau voor strategie & communicatie. Strategen en creatieven on a mission! We creëren impact voor organisaties die betekenisvoller willen zijn.

Wij bieden je een inspirerende werkplek en toffe collega’s die bijdragen aan je ontwikkeling. We maken je bewust van keuzes en helpen je de beste keuzes te maken voor jou. Je werkt samen en deelt je inzichten en kennis. Samen creëren we impact en betekenis voor de merken en bedrijven van onze opdrachtgevers. Meer lezen over wat we doen? Bekijk onze website.

Interesse?

Mail dan jouw motivatie en CV naar Ellen via werken@raakkracht.nl.

Gepubliceerd op 11 november 2011

Geschreven door: Kris

Ik ben Kris (Mollink). Teken, denk, ontwerp en 'festival' (is dat een werkwoord? bij deze) graag. Rij een oldtime MINI. Ben actiever op Instagram dan op Facebook. En ben art-director bij Raakkracht.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!