Ik kwam.

Een half jaar geleden. Het eerste gesprek van twee uur, welke tien minuten leek te duren. Ik nam een ‘korte duik’ in het warme bad van Raakkracht. Een bad vol met passie, positiviteit, gedrevenheid, rust, én hitpower. Echt een fijne plek met fijne mensen. “Tsjakka! Dit is het!” Ja, dat waren de eerste gedachten die door mijn hoofd gingen toen ik de deur bij Raakkracht achter mij in het slot liet vallen. Ken je dat gevoel? Dat de positieve energie met tientallen kilometers per uur door je aderen lijkt te stromen en je handen jeuken om aan de slag te gaan? Nou dat dus. Ik kon in ieder geval niet wachten om terug te komen.

Ik zag.

Dat duurde dan ook niet lang. Voordat mijn afstudeerperiode begon, mocht ik al een paar weken meekijken naar, ruiken aan en aan de slag gaan met een aantal toffe projecten. Die weken gaven mij de bevestiging dat ik de goede keus had gemaakt.

Wendy en Sjors lieten mij zien hoe ondernemen óók kan. Een half jaar lang heb ik door de bril van Raakkracht mogen kijken en er vervolgens zelf een gekocht. Ja echt, ik zie nu beter dan ooit tevoren. Ofwel, datgene waar het echt om draait. En daar hoor je je op te focussen. Merken, bedrijven en projecten die ertoe doen. Van goed doel tot start-up en van MKB tot corporate in transitie. Ze maken betekenisvolle impact of worden daar door Raakkracht bij geholpen, in welke vorm dan ook. Altijd door de bril van een betekenisvolle ondernemer. Met mijn afstudeerproject heb ik aan deze missie ook een steentje mogen bijdragen. Ofja, ik... Zonder het team en de relaties van Raakkracht had ik dat natuurlijk niet kunnen doen. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de verborgen impact van Raakkracht nu zo verborgen niet meer is. Daarover trouwens snel meer!

Ik bleef.

Vandaag sta ik even stil bij al het moois wat het afgelopen half jaar me gebracht heeft. Ik ben driedubbel dankbaar. Wendy, Sjors en Kris voor alle nieuwe inzichten die ze me gaven, maar vooral ook voor wie ze zijn als persoon. De relaties van Raakkracht voor hun waardevolle input en betrokkenheid gedurende het onderzoek. En mezelf voor het volgen van mijn gevoel. Maar bovenal ben ik gewoon superblij, want ik blijf! Dat betekent dat ik Raakkracht mag blijven helpen met de toffe projecten die er echt toe doen.

Ja dan hoor ik je denken “Wat ga je doen dan?” Nou, alles wat met het vertellen en visualiseren van verhalen te maken heeft. Krachtige verhalen een gezicht geven d.m.v. storytelling, (motion) graphic design en audiovisuele vormgeving. Ofwel, hitpower in de vorm van beeld en geluid.

Heb jij een goed verhaal of mooie boodschap en moet deze gehoord en gezien worden? Wij hebben hier bij Raakkracht dus echt mega (h)eerlijke koffie. En thee ofcourse. Kom gewoon eens langs of stuur een mail naar stef@raakkracht.nl. Dan denk ik graag met je mee!

Ajeto!

Gepubliceerd op 1 januari 2018

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *