Meet the team

Wendy

Wendy richtte Raakkracht op in 2014, nadat ze een jaar bivakkeerde op Ibiza waar ze in 2006 - ver voor de Ibiza-gekte - verliefd werd op het eiland. Mensen raken, dat kan ze en zo ontstond - met uitzicht op de mooiste rots genaamd Es Vedra - de naam.

Lees meer

Sjors

We kunnen er kort over zijn. Als ‘Mand’ aan iemand besteed is van ons team, is het deze. Sjors - I love sta cato - Vinke komt razendsnel tot de kern en is recht voor de raap. Hij gaat ‘aan’ op bedrijfskunde en helpt ondernemers graag duurzaam verschil maken.

Lees meer

Kris

Kris ontwerpt. En doet meer. Denken ook, veel zelfs. Kris - ik laat jou liever shinen dan zelf in de belangstelling te staan - Mollink is onze trotse ontwerper en huisfilosoof. Toen Raakkracht drie jaar geleden een nieuw logo zocht, vonden ze Kris.

Lees meer

Ellen

Ellen - do whatever makes you happy - Zwaving en Raakkracht hielden elkaar al een tijdje in de gaten. In 2018 eens gedate, maar in 2019 was het definitief ‘aan’. Ze bezocht alle vijf de edities van ons Betekeniscafé en viel met d’r neus in de boter bij de XL-editie ter ere van het 5-jarig jubileum van Raakkracht, toen ze per oktober officieel part of the team werd. 

Lees meer

Jij?

Voor zowel ons kernteam als voor onze club met co-rakers zoeken we altijd waardevolle versterkingen en aanvullingen. Ben jij een frisdenker of dwarsligger die de wereld wil verbeteren met zijn creativiteit? Neem dan contact op met ons!