To be continued..

Naar binnen
Wordt vervolgd…. To be continued… Dat gaat inderdaad over Raakkracht. Zoals voor veel van jullie maakte 2020 veel los. Kwamen er veel inzichten. Corona was de ultieme uitnodiging om naar binnen te keren en onszelf opnieuw uit te vinden.

Lockdown 1
Allemaal hadden wij het gevoel tijdens de eerste lockdown ‘Dit moet anders, dit willen we anders’. Toen de wereld vertraagde werd ons dat glashelder. De globale pauze zette ons zelf op scherp. We gingen bij de eerste de beste versoepeling van de lockdown de hei op. Of eigenlijk het bos in. Om er uit te komen. Niet 1 x. Niet 2 x. Niet 3 x. Maarliefst 4 x. 

Wat leverde dat op? 
Veel! We scherpten onze missie aan en bakenden onze doelgroep nog strakker af. Om onze propositie goed te krijgen, voor onszelf en voor onze potentiële opdrachtgevers, was het zoeken. Toen dat zelfs lukte, werd ons meer dan helder dan ooit... dat dat hem niet was. De sessies leverden veel op, maar niet wat we zochten. Het was te gezocht.

Energie eruit
Na sessie 4, inmiddels was het al oktober, dachten we dat we er toch uit waren. Maar dat was vooral de energie. Wat we deden was hard werken. Niet in de goede zin, maar meer ploeteren. Het ging niet vanzelf. We waren niet meer opgelijnd. Geen van allen. Dus… zoals jullie Raakkracht kennen, waren we eerlijk. Naar onszelf en naar elkaar. Dit wordt hem niet.

Wat dan wel?
Dat is nog steeds in ontwikkeling. Die gelukkig nu (inderdaad december) richting heeft gekregen. Daardoor zijn een aantal zaken klip en klaar.

Geen bureau meer
Als eerste. Raakkracht blijft. Maar niet in de huidige vorm. We stoppen met uitvoerende marketingcommunicatie. Er zijn wat uitzonderingen. Daarover later meer.

Raakkracht is…
Wendy en Sjors. En Kris dan? En Ellen? Kris zal als zzp-er minder structureel verbonden zijn. In ontwerp, illustreren en... onder meer filosoferen volgt ze meer haar eigen hart. Bij Raakkracht wordt ze ingezet op haar kracht. In de vermaarde sessies en als kritische noot of nood(zaak). Ellen durft weer te dromen en gaat van haar droom werk maken. Projectmangement… uhh nee. Absoluut nee. Diep graven? Absoluut ja. Met voorkeur bij Raakkracht. En videografie! Hou Ellen in de gaten.

Wat blijft
Dat Raakkracht ontwikkelt. Vernieuwt. Mensen, ondernemingen, merken en business. We helpen jezelf ontdekken, uitvinden en dat mee te nemen ook naar je bedrijf. Daarvan maken we dan samen een badass business.

Concreet
Per 1 januari 2021 zijn Wendy en Sjors bij Raakkracht te vinden. Kris en Ellen niet. In ieder geval niet structureel, maar per opdrachtgever of project. Waarvoor kun je Raakkracht dan bellen (bellen mag sowieso met je vraag, want we helpen je natuurlijk altijd verder)?

Persoonlijke ontwikkeling
Samen maken we werk van je ontwikkeling. Wij als coach. We spiegelen en sparren. In een individueel traject of een enkele sessie. In 2021 volgt een (groeps)programma waaraan je kan deelnemen. Zoals je ons kent… We ruimen de shit op en je leert jezelf kennen. Opnieuw (uit)vinden. Om dan weer vooruit te kunnen. Opgelijnd en vol energie.

Vernieuwing van je business en bedrijf
Samen vinden we je bedrijf en business opnieuw uit. We vernieuwen het. Laten samen alles kloppen. Van A tot Z. We pakken aan wat nodig. Dus dan ook je merk.

Vertellen echte, rake verhalen
We hebben veel te vertellen. In de vorm van WendyRaakt en ons Betekeniscafé. Daar zal nog meer eigens bijkomen. Maar ook die van anderen en voor anderen. De vorm? Daarover later meer.


Komende tijd zullen we je meenemen in onze ontwikkeling. Mocht je nieuwsgierig zijn mag je ons altijd mailen, bellen of zoomen. En als het weer kan is er altijd een bakkie.

Lieve groeten, juist nu,

Raakkracht.

#tobecontinued

Gepubliceerd op 14 december 2020

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!