#1/21 Toekomstmuziek

Een weekend vol prikkelingen, verwonderingen en bijzondere wendingen. Het weekend waarin mijn eigen ‘kleine dingen’ groots blijken en ik het woord Toekomst recht in de ogen heb gekeken..

Dan ben je bezig met grootse kleine dingen. Het oproepen, verzamelen en delen. Om geïnspireerd te raken én anderen te inspireren en.. raken. Krijg je reacties uit onverwachte hoek. Word je geraakt op onverwachte momenten op onverwachte manieren. Reacties waar mondhoeken van omhoog krullen, wenkbrauwen van gaan fronsen en harten verwarmen. Lees mee en voel zelf..
En vul gerust aan 🙂

Logisch, dat dergelijke thema’s wedervragen oproepen. Mensen die echt het gesprek aangaan met me en op ‘de man af’ vragen hoe het met mij zit. Waar ik van droom, of ik me wel bewust ben van mijn grootse ‘kleine dingen’. Van een bewogen jaar. En een nog bevlogener half jaar.

De ‘bewogenheid’ overkwam me met de kracht van natuurgeweld. En bracht me de bevlogenheid. Gaan leven voor drie. Met alle gevolgen van dien. Genieten, leren, ontwikkelen, nog meer en vaker ‘rennen, vliegen, vallen, opstaan en vooral.. weer doorgaan’.

Leven alsof er geen morgen meer is. Nobel streven, mooi motto, zou je kunnen zeggen.

Dit weekend kwam echter het inzicht dat zó leven, maakt dat er geen ruimte is. Want altijd maar ‘nu’ moeten, is de tegenhanger van genieten van het moment. Genieten en dromen hebben namelijk ruimte nodig. Ruimte om te groeien, bloeien, ontwikkelen. Dat gáát niet, als dat allemaal in één dag – De Laatste – moet. Lees: moet.

Moeten en genieten in één kamer zetten is hetzelfde als van Geert Wilders verwachten dat ‘ie Ali B gaat knuffelen. Dat. Gaat. Niet. Gebeuren.

Genieten heeft ruimte nodig.
En Wendy heeft toekomst nodig.

Dag 1 van 21 dat ik dit avontuur gericht aanga: met focus.
De radar afgestemd op Toekomst.

Aangenaam,
Mrs. Future.

Gepubliceerd op 16 december 2012

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

  1. Linda schreef:

    Jij bent de enige die jezelf ruimte kunt geven. Ik ben benieuwd wat er allemaal op je pad komt en reis graag met je mee!

  2. Rene Evers schreef:

    Ook boogschutter?, die hebben nl. ruimte nodig. Ruimte creëer je door inspiratie en is volop aanwezig zo te lezen. Suc6 Mrs Future!!!!!!

  3. Ik schreef:

    Mooi Wendy. Bijzonder om er bij te mogen zijn.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *