We proudly present..

Binnenkort is het eindelijk zover: Raakkracht onthult - met gepaste trots - haar allereerste, gloednieuwe, programma voor persoonlijke ontwikkeling. Een uitgebreid programma, waarin we onze expertise, (levens- en business)ervaring, beautiful failures, rakelingen, mindset en wereldbeeld hebben gebundeld.

Voor wie?
Mensen, bedrijven en/of merken die net als wij voelen dat ze meer uit hun leven, business en/of verhaal kunnen halen. Zij die graag (weer) opgelijnd willen worden met hun essentie (je blauwdruk) en hun (levensgrote, je weet wel, die échte) droom.

Hoe?
We werken in het programma met diverse individuele sessies en groepssessies, met uiteenlopende methoden, ervaringen en een bak energie & creativiteit. We gaan vooral samen aan de slag. Bewust dóen, met de nodige dosis ‘joy’. Diepgang met een knipoog is immers het uitgangspunt bij alles wat wij ondernemen.

De basics van Raakkr8

1. De paraplu van Raakkracht is: creativiteit & ontwikkeling.
2. We bieden raakkracht aan voor je leven, je bedrijf en je verhaal.
3. Je doet mee als individu of als bedrijf, beide in alle mogelijke rollen en uitdagingen.
Burn out, bore out, krijg je je tent niet in beweging, weet je je geen raad met je 'sensitive soul', krijg je je betekenisvolle toko maar niet over de (juiste) bühne? Dat soort startpunten gaat ons hart sneller van kloppen.
4. We beginnen bij het begin (je essentie). 
Nee, niet (alsnog stiekem) eerst iets anders zoals die website... nee, niet een 'rápido' social mediapakket...
5. We gaan je droom opduikelen.
Niet zomaar een droom. Maar die ene, echte, grote. Je levenswerk.
6. En dan het pad plaveien.
'Ouwe shit' opruimen die je niet meer dient, ophelderen wat je voedt en dan...
7. Meters maken samen.
Van bewustwording via bewustzijn naar bewust dóen.
8. Ertoe doen.
Het kan het niet anders dat je ertoe doet. Voor jezelf, je naasten en de wereld.

 

>> Raakkracht in je leven 
Samen maken we werk van je ontwikkeling. Wij als coach. We spiegelen en sparren. In een individueel traject of een enkele sessie. En dus nu ook in een (groeps)programma waaraan je kan deelnemen. Als groep samengestelde individuen of als team, van klein tot iets groter. Zoals je ons kent… We leggen ons hart erin. Onze eigen 'beautiful failures' brengen we in, we helpen je de shit opruimen en jezelf (weer) leren kennen. Opnieuw (uit)vinden. Om weer vooruit te kunnen. Opgelijnd en vol energie.

>> Raakkracht in je bedrijf
Samen vinden we je bedrijf en business opnieuw uit. We vernieuwen het. Laten samen alles kloppen. Van A tot Z. We pakken aan wat nodig. Dus dan ook je merk.

>> Raakkracht in je verhaal
We vinden het tof om je echte verhaal te helpen vertellen. Op een eigen manier over de bühne brengen. Authentiek, al is het een containerbegrip. We helpen het je graag waarachtig laden. Kijk maar eens naar onze labels WendyRaakt en Betekeniscafé. Daar zal nog meer eigens bijkomen. Wil jij dat ook? Iets wat echt bij jou past?


Try out = VOL!!

We starten met een try out voor een groep individuen, medio januari 2021, en kijken er enorm naar uit de ervaringen en inzichten daarvan met je te delen.

 

Op de hoogte blijven / aanmelden?

Vanaf nu kun je je ook aanmelden voor het volgende programma. Dat kan via een persoonlijk bericht via onze socials of door te mailen naar hallo@raakkracht.nl.

Ben je graag eerst meer op jezelf? We starten ook met maatwerktrajecten, specifiek met bij jou passende onderdelen.

 

Lieve groeten, juist nu,

Raakkracht.

#tobecontinued

Gepubliceerd op 8 januari 2021

Geschreven door: Wendy (ter Bekke)

Wendy is aanjager en oprichter van Raakkracht, maar bovenal schrijfster. Wil je van haar lezen? Lees dan hier de artikelen of kijk op WendyRaakt.nl/Winkel waar ze eigen kaartgedichten uitgeeft.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!