Ben je frisdenker of dwarskijker?

- We zoeken stagiaires & afstudeerders -

Beelddenkers met verbeeldingskracht

Je geeft vorm. Niet alleen een merk, maar ook een missie. En het liefst de combinatie van die beide. Je ziet beelden, vormen en stijlen voor je waar wij geen weet van hebben. Als wij zeggen: diepgang met een knipoog; hoe verbeeld je dat dan? Als je je voor onze opdrachtgevers die middenin transities zitten mag uitdrukken, hóe dan? Opdrachtgevers met een maatschappelijke inborst willen we blijven verrassen, prikkelen, inspireren, enthousiasmeren. Je houdt van duurzame fashion, eigentijdse concepten en een ‘eerlijke wereld’? Dat lijkt ons nou de gouden combi waar we heel graag kennis mee maken. Eco sexy maken, zou je het ook kunnen noemen. Want al die toffe initiatieven, concepten en ondernemingen verdienen het beste!

Over jou?

Ben je een student in de richting van MIC, mediavormgeving, kunst of industrieel ontwerp of een andere richting die we móeten leren kennen? En op zoek naar een toffe stageplek of afstudeeropdracht? 

We ontmoeten je graag!

Wereldverbeteraars met frisse blik

Je maakt je druk om de wereld, maar gelooft in de omwenteling. Bent je ervan bewust dat de gouwe ouwe “Verbeter de wereld, begin bij jezelf” klopt. Dat alle beetjes helpen. En dat kom je bij ons doen. Je komt merken versterken die impact willen maken. De wereld een stukje mooier willen maken. Beter. Fijner. Gezonder. Voor nu en de toekomst. Voor ons en zij die we nalaten. Da’s toch best een toffe challenge?

Be unstoppable en kom ons scherp houden, wakker schudden, tegen al het bovenstaande ‘Ja, duhh..’ zeggen en challenge ons voor the next level. We willen onszelf niet al te serieus nemen, maar bovenstaande topics wel.

Over jou?

Ben je een student in de richting van innovatie, duurzaamheid of een andere richting die we móeten leren kennen? En op zoek naar een toffe stageplek of afstudeeropdracht? 

We ontmoeten je graag! 

Over Raakkracht

Wij creëren impact & betekenis. Dit doen we op verschillende manieren. Zo hebben we een magazine en organiseren we evenementen. Voor nu zijn we voor ons bureau - communicatie en organisatieontwikkeling - op zoek naar frisdenkers en frisdoeners.

Ons aanbod?

Een inspirerende werkplek en toffe collega’s die bijdragen aan je ontwikkeling. We maken je bewust van keuzes en helpen je de beste keuzes te maken voor jou. Je werkt samen en deelt je inzichten en kennis. Samen creëren we impact en betekenis voor de merken en bedrijven van onze opdrachtgevers.

Interesse?

Bel dan met Wendy (0641 164 194) of Sjors (0651 437 480). Mailen mag ook naar werken@raakkracht.nl. Een motivatie en CV? Uiteraard, maar wel een beetje origineel.

Gepubliceerd op 24 juni 2018

Geschreven door: Raakkracht

We schrijven over wat ons raakt, prikkelt en inspireert. Identiteitsmarketing is wat ons samenbrengt. We houden ervan mensen en merken in hun eigen kracht te zetten. En dat zichtbaar te maken.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *